Stjärnfall

Igår försökte jag vara lika hurtig som lilla muppungen Ida. Det var väl inte direkt planen när jag vaknade imorse, men så slutade det.
Tog lite sovmorgon och sen bar det av till stallet där ajgs kulle trffa Linda. Gud de va så länge sen jag träffade henne! Vi hade iaf riktigt mysigt, prata om en massa, va inte tyst många minuter! Prata om allt mellan himmel och jord, precis osm vi gjorde förr när vi red ut! Härligt!
Sen iaf baka jag en liten kaka, spelade högt med msik och gapade. Gött när man är helt själv hemma!
Till sist iaf så blev jag med bjuden till simhallet med Danne, Joel och Freja. Slutade med att jag följde med dom för att sitta i bubbelpoolen. Men när jag väl var där så tänkte jag på ida, och b örjade motionssimma. Slutade med att jag simmade 42 längder, riktigt skönt! Något man borde göra lite oftare.  Hann sitta lite i bubbelpoolen med, härligt.
Åkte hem och slö glodde på film, PIGS, rätt kul måste jag säga! Lite dum, men rolig. Åkte sent från danne och på vägen hem såg jag ett stjärnfall. Och självklart så önska jag mig något, men tänker inte säga vad jag önska mig. Hemligt!

Ikväll blir det glögg, pepparkakor framför idol med grabbgänget. Precis som det ska vara en fredagkväll!
Imorron blir det party i Tranås, ska bli skojigt. Sandra har precis flyttat till ny lya och det är Mollans sista helg innan hon flyttar tillbaka till Lund... Tråkigt! Mollan och jag ska undvika det som hände för några helger sen, fast att vi inte var på samma plats!

Nog tjatat för idag!
ha d bra Puss

RSS 2.0