TYSTNAD.

Här sitter jag själv i min tystnad. Inte så jätte kul, men rätt skönt ändå.
Tyst kan jag i och för sig inte säga att det är, men jag är i alla fall tyst.

Jag har väl typ den bästa tajmingen på att bli sjuk på. Har nämligen drabbats av stämbandsinflammation, så  nu gäller det att sitta tyst, dricka en massa te och käka ipren. Värst av allt är nog hostan, som gör så att jag inte kan sova på nätterna och inte göra tentan jag har imorron. BLÄ! Hatar att skjuta upp saker, eller iaf tentor!
Aja, det är bara bita i det sura äpplet och hålla käften, inte alltid lika lätt som man hade hoppats på!
 

 Någon som har bra förslag på vad man kan göra när man inte får prata. Det bästa idag är i alla fall att mamma inte är hemma, så hon behöver ju inte prata med mej hela tiden. Jag svara henne ändå inte. =P
Om jag få för tråkigt kan jag antingen städa rummer eller koka en kopp te och läsa cosmoplitan! 
Kan läsa cosmo utan att få dåligt samvete!

Puss

HAR TAPPAT BORT DEN!

Sitter här och känner mej allmänt kass.. Håller på med min hemtenta, är så trött på den nu.. Men snart är jag kalr och kan skicka in helvetet.
Börjar tro att jag blivit sjuk med, men jag känner mej inte sjuk. Det hela börja lite smått i lördags när jag var lite halvkrasslig i halsen. De släppte framåt dagen men sen har det bara blivit värre. På morgonen kan jag knappt prata,men det har släppt efter jag druckit en varm kopp te. Men INTE idag! Idag har det bara blivit värre och värre hela dagen. Och nu har jag knappt någon röst kvar, kan i alla fall inte prata.. Det är bara att nicka, rycka på axlarna när någon säger något!
Jag hatar att avra trött när man verkligen måste!
Har inte tid att vara dålig nu, har en skriftlig hemtenta på fredag. Den har ju i och för sig inte börjat plugga till än. Om det forsätter så här nu, så kommer jag inte kunna skriva tentan ändå. Rethostan är irriterande både för mig och för alla andra som är där..

Ska ägna lite tid åt hemtentan nu så att jag kan skicka in den, innan jag ska hämta systern min.

Puss

20-ÅRSFEST!

Du har man äntligen fyllt 20! Weii..
Dagen började faktiskt över min egna förväntan, hade liksom en tenta på morgonen mellan 9-14.
Blev iaf klar långt innan tiden var över, så hann hem och ta det lugn. Utan att stressa allt för mycket.
Mitt mål var ju att åka till systemet om jag blev klar innan 14, men kände inte riktigt för det. Fanns inget jag behövde ha. Åker inte dit bara för att jag kan, som vissa andra sa. ;)

Släkten kom kl.15, då blev det present öppning och käk. Trevligt och gott o att dricka. Min egna personliga bartenter bjöd på Gin, sockerdricka och piggelinglass. Mums! Släkten stanna förvånads värt länge, nästan alla var kvar när polarna kom vid 19 tiden.

Min farmor kom lite senare för hon ville vara med när "ungdomarna" kom... Haha, ibland är hon för rolig. Hon hann iaf få i sig vin, öl, likör och lite annat smått och gott. Hon hitta sin plats relativt tidigt under kväll, redan innan alla kom. Mest nyfiken var hon på grabbarna (Dannes polare) som skulle komma. Hon satte sig i köket och där satt hon hela kvällen och fnittra. Hon satt iaf minst  över en timma och vänta på en stol i köket. Det var en säker plats enlig henne. Alla måste ju komma till köket och ta mat..

Fick en mass fin fina saker av alla... Tack ska ni ha!

Förutom att min farmor var glad i hatten så fanns det flera. Erika var här och sällskapa med farmor så hon var också väldigt glad. Min kusin och hans flickvän stannade kvar på kvällen, vilket inte var planerat från första början, men trevligt!  Pöjken min var också i ett fin ifnt skick, ni som var här såg honom.. Han hade iaf roligt verkade det som! Kan i alla fall säga att det fanns de som hade lite ont i håret morgonen där på.

 Söndagen blev väldigt lugn, orka inte mycket mer än det. Tog en lång sovmorgon, riktigt skönt de! Och sen tog Danne och Jag promillevägen till stallet och red hästarna en sväng. Var bättre väder den här gång än förra, inte alls lika kallt!  Va trevligt iaf! han har en framtid inom ridsporten, skit duktig var han! Tog till och med en högre hastighet än skritt den här gången! haha..  Trevligt när han erbjuder syrran själv att ta hästen på en lite tur..

Lilla ida kom självklart med, hon säger att hon ska stanna en lite stun doch vara nyckter. Hon var inte rikigt kry.. Det hela sluta iaf med att hon var kvar till de typ sista. Inte så svår att övertala! Det är bra gumman det!  Du är underbra! Min tjej det! haha.. Jennie var iaf snäll och körde hem fyllekajan!

Tack allihop som var här på min "fest"
Puss

Borde inte vara här

Sitter här, men borde egentligen plugga!
Men jag vill inte och ORKAR absolut inte mer. Har pluggat konstant sen i tisdags, dag o natt!
Men men.. En vecka till i pinan sen så är det över! 
Kan säga att jag längtar tills fredagen den 18 januari 12.01!!!

Ska försöka ta tag i kragen nu och plugga. Läsa igenom alla sammanfattningar och käka ngt
Blir stallet sen när syrran kommer hem och då vill jag vara klar! Så att jag kan ta det lugnt resten av kvällen och försöka tänka på ngt annat!

Imorron är det händer det äntligen!

Puss


Slå på stort

Är inte trött, men jag vill sova.. Men det är ju absolut ingen idé att gå o lägga sig när man ändå inte är trött...
Har tänkt att vara duktig imorron, ställa klockan imorron bitti så att jag hinner städa på morgonen innan jag drar igång o pluggar... Borde även rida min lille havremoppe, har inte ridit henne på evigheter känns det som. Men tror att jag red sist i fredags. Hade riktigt mysigt, så synd att det blåste så jäävla kallt. Hade iaf fått med mig min underbara pojkvän med ut. Eller rättare sagt han erbjöd min sis att motionera hennes häst när hon skulle iväg på shopping tur med brudarna..
Och så blev det, inte så lång sväng tyvärr... man höll på att frysa ihjäl bara man stack näsan utanför dörrn.

Har blivit typ beroende, och det är Idas fel.. har iaf blivit beroende av två tjejers blogg, typ sex and the city.
twoforone.blogg.se
Den är helt underbar!

Sitter faktiskt och tänkte lite på livet.. Man har inte så dåligt liv trots allt..har nog kommit fram till att ajg är ganska nöjd med mitt liv, varför sträva efter något som inte kommer att fungera.
Jag har en jätte fin familj, underbara vänner, min pucko till häst och sist men inte minst världens bästa pojkvän!
Mycket bättre kan man egentligen inte ha det!

Blev inget längre inlägg..
Ska iaf försöka sova nu.. Så att jag får städa, plugga och träffa Danne.. =) Sparar det bästa till sist.
Sen är det lördag som gäller, tenta och 20 års FEST!!  Uhh Yeah!

Puss

Året...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här idag, tyckte däremot att det var dax att uppdatera. Plus alla lilla Ida var på mig att det verkligen var på tiden. Men vet inte vad som snurrar i mitt huvud just nu, Ida säger att det kommer när man väl sätter sig ner och skrivet. Hon kan ha rätt...

Tänkte iaf börja tänka efter, vad som hänt under 2007. Kanske ska försöka tänka efter vad som hänt i varje månad...

Januari Fyller år, 19 inget att hurra över.
Februari
Mars
April
  Träffade Danne för första gången, Lyckats ha körkort i ett år utan att polisen tagit mig!
Maj
Juni 
Balen, Studenten, Midsommar På Öland
Juli Måndagsklubben med mina brudar, riktigt kul! Jobb.
Augusti  Jobb, fester, Marknadsekonom, Farfar går bort :'(
September
Oktober
November
December
Halvår med min älskling!

Kan verkligen inte komma på något på de andra månaderna.. Visst mycket finns det, men inget direkt speciellt som jag kan komma på just nu.
Däremot hände det en massa annat allmänt, som jag inte kommer på någon direkt månad till. 
Som hästen har gått bättre än någonsin och det känns jävligt skönt att all tid man lagt ner på träning äntligen ger ordentliga resultat.  Jag har träffat en hel hög nya människor, helt underbara människor. Det är Dannes polare och människor i plugget!
Det har festat en hel del det här året, härligt! Riktigt roligt har det varit!

Förhoppningar om 2008

Jag har inga direkta planer för 2008, det däremot mycket man vill..
En sak är iaf helt säkert, jag fyller 20 !!! Hell Yeah!

Jag vill...
* åka någonstans varmt, sola och bada!
* att hästen ska fortsätta att utvecklas som hon gör.
* ha underbara dagar med älskling.
* plugget ska gå bra.
* att alla i min närhet ska må bra.

Blev lite från mig, kanske kommer mer framåt små timmarna..
Det är ju då man verkligen börjar fundera över livet!

Puss


RSS 2.0