Ehm Emo??

Emelie, Du är så extremt lite emo så att det saknas mått över det. Ungefär lika lite som gamle Göran. Varför gjorde du ens det här testet kan man undra. Dåligt, Sämre, Du.


Du är 0% Emo!


Fääst och Gammel Farmor äventyr

Tänker inte sitta och och skriva ner allt jag gjort sen sist, så tänker enbart berätta om de senaste dagarna..
FREDAG
I fredags fyllde mamma år (Grattis mamma), pappa var i Tyskland och handlade fin fina saker...
Så vi brudar i huset passade på att festa till det lite extra, tog med oss lite gott sällskap.. Det vill säga min älskling och Erika med sina mer än lovligt galna ungar.. Vi åkte till Vadstena i snöyran, för att käka på Mi casa.. Riktigt god mat, var mätt även vid frullen på lördagen.. Efter vi myst klart i Vasna, drog Danne och jag självklart till den lilla fritidsgården hemma hos freja.. Där sågs det på Fredag hela veckan och Idol finalen.. Freja blev typ sur för att Daniel åkte ut och sa att vi inte längre var välkomna hem till honom på fredagarna för att se på Idol... Drog hem efter att grabbarna lugnat ner sig och skulle ut o hänga med bilarna på den hala vägen. Jag åkte hem och snacka skit med mamma.
LÖRDAG
Jobb, jobb o jobb.. Efter regn kommer solsken... Gick upp skapligt för att hinna åka till Lkpg och städa, gick relativt snabbt.. Hem käka och duscha, för att sedan dra till Mjölby för att sitta barnvakt några timmar.. Spelade en massa spel, inte så roligt. Ungen kan verkligen inte förlora så fuska sig till seger hela tiden.. Blev en hel del fika, en jädra massa bullar, kakor, frukt och godis.
Hem för att sedan bli hämtad av älskling och sen FEST.. pepp som fan!!  Hann hem och fixa till sig lite precis lagom till han kom.. Duktigt av mej, att vara klar i tid för en gångs skull.. Jag är vääääldigt stolt över mej...
Festen började vid 17 tiden, Nästan alla Grabbarna var samlade, utom Freja och självklart Stårt.. 
Mer folk kom det och till slut var det ganska fullt i lägenheten.. 10 boyz o jag, trivdes som fisken i vattnet.. Haha, kom ett gänger tjejer till slut..
NV-gänget skulle ut o bowla, men hade redan pratat med boysen o festen. Trevlligt och snällt att ni ringde igen och ville ha med mej. Säger bara en sak, tur att jag aldrig kom med.
En lyckad kväll, en del mer fulla än andra.. (Ingen nämnd, ingen klämnd)
SÖNDAG
Seg, sov länge ända till 12.. Det är väldigt länge för att vara jag!!! Gick upp duscha glodde på tvn. Frulle lagom innan min taxi kom, som vanligt var hon sen. Min mormor, inte ovanligt. Frulle vid 14, och mormor kom vid 14.50...
Hem till ett bull och kak-kalas, blev inte så mkt kak-kalas ätande.. vänta på käket som kom senare..  Tur att min föreläsning var inställd idag,måndag.. Hade aldrig kommit upp i tid så att jag varit där i tid...
MÅNDAG
Idag har jag varit social med min mamma och min mammas farmor.. Först självklart fika, man kan inte åka iväg på äventyr utan att man druckit kaffe. Det bar av till Skänninge och ÖB, mammas farmor ville få tag på chokladkartonger. En sak ska ni vet, när min mammas farmor är ute på vift då ska allt gå väldigt snabbt. Att gå omkring och små glutta på saker och ting är inget alternativ. Klar på ÖB då bar det av till glasbanken, Farmorn ville ha glögg.. Men vi hann iaf in på Nordiska och in o ut genom Tant Vit's dörr (ngn sekund). Blev iaf bjuden på god mat på Skånska Lasse...

I brist på annat roligt i mitt liv..

Sitter här och gör inget vettigt, borde väl plugga inför föreläsningen imorron. Men jag ORKAR inte!  Hoppas på att klockan ska gå och att telefonen ringer. Så att man möjligen kanske kan träffa älsklingen ikväll..

STEG 1
Skostorlek: 37
Civilstatus: Lyckligt kär och pojkvän
Höger eller vänsterhänt: Höger
Kär: Japp

STEG 2
Dina svagheter: Dålig självdisciplin kanske
Rädsla: Finns lite ja...
Målsättning: Avsluta min utbildning och få ett bra jobb efter de.

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Nej, bara en stund till
När du somnar: Fy så ensamt det är...

STEG 4
Pepsi eller Coca-cola: Hm Pepsi
McDonalds eller burger king: McDonalds
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton
Choklad eller Vanilj: Vaniliia


STEG 5
Svär du: Ofta
Sjunger du: Mkt sällan, i bilen  och i duschen möjligtvis
Duschar du varje dag: jajemen
Röker du: NEJ
Gillar du skolan: Ska inte gnälla nu iaf...
Tror du på dej själv: Ibland

STEG 6
har du under den senaste månaden...

Druckit alkohol: yes
Rökt: näe
Shoppat: Oh ja
Ätit en hel ask müsli: nej
Ätit Sushi: aldrig
Skejtat: Inte min grej, hade väl ett desperat försök tidigare i mitt liv ihop med kusinen danne.
Bakat: Japp, pepparkakor.
Stulit: NEJ

STEG 7
Har du nånsin...

Däckat eller varit jättefull: Skit full
Badat med kläderna på: Ja, nån gång. det beror på hur man ser det
Kissat i ett trapphus: Absolut inte..

STEG 8
i framtiden...

Namn på barn: Så långt har jag inte tänkt... 
Hur vill du dö: Snabbt, utan plågor helst...
Vill du bli när du utbildat dej klart: Något som har med min utbildning att göra.

STEG 9

Antal människor du skulle kunna ge ditt liv för: just just nu är det väl typ 3-4 st
Antal CD-skivor: Oj, många. Har inte räknat dom.
Antal piercingar: 0
Antal tatueringar: Noll, men vill.. snart, ska bara bestämma mig först!
Antal gånger du varit med i tidningen: En gång vad jag vet..
Antal saker du ångrat: Ojoj

STEG 10
Mobilen..

Hur många kontakter finns det på din mobil: vet inte.. 70 eller ngt
Vad står det i ditt senas sms i inkorgen: Det är alldeles för långt för att skriva ner här... I slutet typ, ringer dej sen. Pussar
Hur många bilder har du på dej själv: Ingen vad jag vet. De är om någon "lånat" och tagit på mig i smyg.
Vilken färg har mobilen: En grå sony ericsson w580i

Sov dax snart, meen...

Tänkte att jag skulle göra lilla Ida lite glad nu innan hon går o lägger sig för att sedan gå upp o vara duktig o jobba på Donkich!
Idag har inte mitt liv varit speciellt händelserikt, inte för att det är det annars... Men idag har det nog varit mindre än vanligt händelserikt. Gick upp, följde med mamma o handla och sen till stallet... Träffa Danne med, alltid lika mysigt.. Kolla på film, för ovanlighetens skull, (inte).. Det blev American Pie, Band Camp... Den är ju bra rolig, tycker jag iaf..
Imorron, fredag, får se vad som händer.. kanske få träffa Danne, får se... Han flyttar ju till sin nya lya imörrn med.. Nice!

Uppdaterat för Ida!

God Natt

12 November 2oo7

Ojoj, det var länge sen man skrev här, ska försöka bättra mig lite. Får se om man kan komma ihåg lite av det man gjort.
Blev iaf mycket jobb inför V75.. För er som inte vet hur det brukar vara inför V75, kan jag säga utan att överdriva fullstädning kaos.. Men i år var nästan alla förvånade över hur lugnt de va till en början. Jobba både torsdag och fredag och fick göra lite av varje.. På lördagen,V75, fick jag börja tidigt och hjälpa till och göra alla olika förrätter, fy fan va trött man blir på att se alla förrätter.. 
 
I helgen har det varit fullt upp hela helgen, med att fara mellan alla släktingar till Danne.
Fredags var det käk och massa gott hos Mormor och Morfar, god mat och mys framför Idol... Det blev en lugn kväll med god efterrätt o godis. Blev även film senare på kvällskvisten.. Första snön kom med, tradition hos familjen Hall är att baka pepparkakor. Eftersom vi inte var hemma, var det inte möjligt.
Lördagen startades med pepparkakas bak, julmusik och clementin doft.. Åhh, kändes sosm jul! På kvällen var det träff hos Farmor och Farfar, god mat, men drog därifrån rätt tidigt. Därifrån bar det av på fest, först på förfest i typ 20 minuter hos Didde, sen gick vi vidare till deras kompis Ida. Där skulle de vara massa folk o grejer. Så var det väl inte riktigt när vi väl kom dit, men det var trevligt ändå.. Min grabbs var tyvärr inte med, de satt i Mantorp o glodde på film. Gick väl från Ida vid straxt efter 2 tiden, då snöande och vart allmänt halt ut.. Självklart möter man Lille Olle (Joel) och Bäck farandes i varsin volvo. Fick skjuts hem, väl hemma kommer de på att självklart ska vi med ut o hänga en stund..  I väg ut mot nya äventyr på små vägar med halt underlag....
Söndag började lugnt, blev lång sovmorron.. Sen var det bara att gå upp slänga i sig lite frulle och sen bar det av till Leeam, Dannes kusin, som hade fyllt 3 år.. Den grabben är förhärlig, läste saga för oss.. Det är när man hör dom små läsa som man fattar va smarta och lättlärda de är...
Han sitter och läser Alfons Åberg, som han fått när han fyllde... Han slår upp till en viss sida och så börjar han läsa och berätta om bilderna. En bild är på tre små hyreshus. Han berättar då att Alfons bor i huset i mitten, Boll Kalle (lr ngt liknande) bor i huset till vänster. Till sist pekar han på huset till höger ochg säger här bor Hyres.. Jaa, Hyres hus= hyreshus... Sååå Gulligt, smart grabb...

Idag började allvaret igen, plugget.. Helt okej, måste jag säga.. var där i cirka två timmar, sen bar det av hemmet o travet för ännu en dag på jobbet..
Allt börjar inte så vidare bra, men trots det blev allt bra till sista och jag och Magda överlevde..  Vi kan ju inte dirket rå för att det blir en massa missförstånd mellan chefen och farbron i fråga. Men självklart är det vi som får skiten för det, men allt löste sig till slut..

Nej nu ska jag ta o sussa kudde.. Natti Natti


Utmaning igen..

Har man en gång börjat med utmaningar är det ju en dum idé och sluta....

Vad är din mentala ålder??

[x]  Vet hur man kokar kaffe
[/]  Tvättar kläder själv
[x]  Kan laga mat själv
[ ]  Tycker politik är spännande
[ ]  Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
        Totalt:  2,5
[/]  Går i skolan alla veckodagar
[ ]  Har en penna med mig överallt
[x]  Har aldrig haft kvarsittning
[x]  Har sett talkshows
[x]  Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ]  Dricker kaffe en gång i veckan
        Totalt:  3,5
[x]  Vet hur man startar en diskmaskin
[x]  Kan räkna till 10 på ett annat språk
[/]  När jag säger jag ska göra något, gör jag de
[x]  Föräldrarna litar på mig
[x]  Kan klippa gräset
[/]  Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ]  Kommer ihåg och vattna blommorna
[/]  Pluggar när jag borde
[/]  Lyssnar och tar till mig på lektionerna
[x]  Kommer ihåg och mata djuren
      Totalt:   7
[x]  Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x]  Kan städa upp efter mig
[ ]   Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola
[x]  Kan gå till affären utan att handla något jag inte behöver
[x]  Förstår skämt första gången jag hör dom
[x]  Kan skriva fort på tangentbordet
      Totalt:   5
[ ]   Har kommit på att vädret ändras varje timma
[x]  Kan se någon het utan att tänka på sex
[ ]  Har kommit på att man måste vara 20 för att få jobb och bli tagen på allvar
[x]  Kan läsa ut en bok
       Totalt: 2

Mina totala poäng blev 20, min mentala ålder blir då 20 år...
Såå gammal är jag ju inte mentalt då, haha...

Jag utmanar:  Ida, Elin & Emmy

Torsdag

Jahopp, inget spännande har hänt idag. Har jobbat hela dagen.. Bland annat på travet, inte så jätte jobbigt.. Fick duka upp till V75 på lördag och göra lite förberedelser, lägga upp fläskfilé,lax,kyckling och annan skit i bläck. Inte direkt spännande! När jag väl kom hem från travet bar det av till nästa jobb.. Städa på Mjölby kontoret så att jag slipper det på söndag, då har jag bara Lkpg kontorer.. Om man har tur kan man ta lite sovmnorgon då och mysa..  Men man får inte hoppas för mycket.. Imorrn blit det jobb igen, men har sagt att jag bara jobbar till 12, sen bär det a till stallet och sen träffa min Danne.. Länge sen nu...
V75 på lördag, mycket jobb... Vet inte när jag börjar jobba, men antar att man slutar vid 18-tiden.. Rätt gött ändå, man vet iaf när man slutar.. De gör man ju inte annars!
Fredag imorrn, det innebär IDOL-mys!!! =)

Aja, får se när man skriver nästa gång..
Ha d gott alla!

RSS 2.0